Η Κάλιαρι κατάφερε να πάρει σημαντική εκτός έδρας νίκη για την 4η αγωνιστική της Serie A, νικώντας στο Μπέργκαμο την Αταλάντα με 2-1.
Παρά το ότι οι γηπεδούχοι δημιούργησαν περισσότερες ευκαιρίες και είχαν την μπάλα περισσότερο στα δικά τους πόδια, οι φιλοξενούμενοι είχαν την ουσία στο παιχνίδι τους.
Η Αταλάντα είχε την πρωτοβουλία στην αρχή του ματς με την πρώτη καλή στιγμή να έρχεται με τον Σκαμάκα στο 7′ με την κεφαλιά του να καταλήγει λίγο άουτ.
Η Κάλιαρι είχε την πρώτη της σημαντική στιγμή με τον Ντειόλα να σουτάρει και τον κίπερ των γηπεδούχων να διώχνει σε κόρνερ.
Η φιλοξενούμενη ομάδα, άνοιξε το σκορ στο 19′ λεπτό με τον Μεντί, όταν πήρε μια πάσα ακριβείας μέσα στην περιοχή και έκανε ένα καλό σουτ για να γράψει το 0-1. Η Αταλάντα ωστόσο, βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με τον Σκαμάκα στο 41′ λεπτό της αναμέτρησης με το σκορ να γίνεται 1-1.Το δεύτερο σκέλος δεν διαφοροποιήθηκε σημαντικά η εικόνα.
Οι «Μπεργκαμάσκι» εξακολούθησαν είναι πιο ενεργητικοί στο ματς.
Κόντρα στη ροή του ματς η Κάλιαρι κέρδισε πέναλτι στο 60′ έπειτα από χέρι μέσα στην περιοχή.
Ο Μαλντίνι το εκτέλεσε εύστοχα στην αριστερή γωνία για να γράψει το 1-2 στον φωτεινό πίνακα.
Αξιοσημείωτη φάση για την ισοφάριση είχε η ομάδα του Σάρι στο 76′ με τον Σάμαρτζιτς να σημαδεύει το δοκάρι εντός μικρής περιοχής ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ: Αταλάντα (Μ.
Σάρι): Καρνεσέκι, Μπελανόβα ,Κοσουνού, Σκαλβίνι, Κολάσινατς (68′ Μπερνασκόνι), Σάμαρτζιτς ( 77′ Ρασπαντόρι), Κεσιέ (86′ Πάσαλιτς),Έντερσον, Ντε Κετελαρ, Σκαμάκα (68′ Κρστόβιτς), Ρόου Κάλιαρι (Φ.Πισακάνε): Καπρίλε, Πέδρο (68′ Σουγκαουάρα), Ντεϊόλα, Ροντρίγκες, Όμπερτ, Αντοπό, Ρομάνο, Γουίνκς, Φατσίνι (57′ Φαντέρα), Μαλντίνι (79′ Κόφλερ), Μεντί (79′ Κέβιν)document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής της Serie A Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου Βενέτσια – Φιορεντίνα 2-4 Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου Τζένοα – Φροζινόνε 1-1 Λάτσιο – Μίλαν 2-2 Αταλάντα – Κάλιαρι Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 16:00 Λέτσε – Μόντσα...
Πηγή/Περισσότερα: in.gr


































